Източник lamqta.comОвен  Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от

...
Източник lamqta.comОвен  Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Ужасен ден за две от зодиите! Съветът е да потърпят и да изчакат

Източник lamqta.com

Овен 
Днес, когато усетите прилив на сила, възаползвайте се от нея, с цел да помогнете на другите. Вместо напълно да се потопите в някой занимателен план или увлекателно занимание, поинтересувайте се и се пробвайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на фамилията ще бъде доста признателен за още един спомагателен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, защото ще знаете, че вярно сте определили целите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите прочувствена връзка с тях, а това е нещо, което в никакъв случай не би трябвало да смятате като обвързване. 

Телец

Във въздуха несъмнено витае мощна сила, обкръжаваща връзките. В нея има и романтика, и флирт, и хвалебствие. Дърдоренетео сред Вас и избран сътрудник в работата, безспорно бият върха! Леко не Ви доближава фамозната Ви професионална нравственос, само че това с триумф може да бъде казано и за всички останали.
 

Близнаци

Днес Вашият обичан човек ще бъде доста раним и схватлив, което много ще усложни за Вас процеса на другарство с него: ще се наложи непрекъснато да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и изобщо да му оказвате всякаква морална поддръжка. Това ще се окаже не елементарно, само че належащо.
 

Рак

Днес би трябвало да се доверите на своята вътрешен глас и да извършите всичко в цялостно сходство с това, което ще Ви каже, подскаже или покаже. Гласът на разсъдъка, несъмнено, също не би трябвало да се пренебрегва, само че в случай че внезапно се окаже в спор с интуицията, на нея, като на обичана дама, би трябвало да бъдат дадени желания!
 

Лъв

Днес можете да бъдете нападнатаи от краен нарцисизъм. Ще забравите, че съществува още нечие мнение, и че Вашата половинка също има право на благополучие.... Днес за Вас над всичко ще застане Вашето персонално благоденствие. Понякога това е потребно, само че стига да не е прекомерно постоянно.
 

Дева

В този миг сте заети с работа на цялостен лист от планове. Добрата вест се състои в това, че и описът на помощниците напълно не е къс. Подкрепят Ви цяла поредност основателни, практични астрологически сили, всяка от които има желание да Ви поддържа в реализацията на всички инициативи. Залавяйте се за работа! Вашите помощници скоро ще се появят и няма да чакат да ги викате. Но въпреки всичко не забравяйте, да им изкажете своята признателност...
 

Везни

Възможността за забележителен прогрес е значим факт за Вас. Ще бъде ненадейно елементарно да постигнете триумф, само че не би трябвало да се отпускате, защото недоброжелателите във всеки миг могат да припомнят за себе си. Вероятни са парични приходи, само че и разноските ще са диста обилни. Важна информация ще получите от чужбина. Много време посвещавате на домашната работа и битовите грижи, и не забелязвате, че околните се нуждаят от Вашето внимание и поддръжка. Не пестете положителните думи - те ще създадат атмосферата в дома Ви доста по-приятна за всички жители. 
 

Скорпион

През днешния ден ще се ускори привързаността Ви към родните места, домът и фамилията Ви. При това ще сте склонни да цените своите близки на първо място за тези черти и качества, по които се отличават от другите хора. Освен това времето не е неприятно, с цел да поканите посетители вкъщи си, да се отдадете на автентичен отдих, гледане на филм, слушане на музика или отдаване на занимателни взаимни мемоари. Подобно другарство може да укрепи Вашия сватбен съюз, без значение дали е публично завършен или не. 
 

Стрелец

Вашият знак е прочут със своето свободолюбие, само че са малко тези, които знаят, че Вие сте и доста лоялен сътрудник. Това е изключително настоящо, в случай че сте се срещнали с човек на Вашето интелектуално равнище, и също така сте усетили увлечение към този човек. Ако за известно време изчезнете от живота на приятелите си, те би трябвало да Ви схванат. А в случай че са Ви същински другари няма да се учудят, в случай че по-късно се появите на улицата и с необятна усмивка кажете, че е допустимо, това да е обич. 
 

Козирог

През този ден звездите Ви предлагат, да бъдете оптимално почтени с Вашия обичан човек. И в случай че Ви се желае, да Ви даде възмижност да си отдъхнете от наличието му за някое време, най-добре е почтено и незабавно да му кажете. Вежливите полунамеци няма да Ви оказват помощ. Той просто няма да Ви разбере изцяло.
 

Водолей

Бъдете подготвени за проблеми в деловата сфера. Днес ще може да разчитате единствено на себе си. Неотдавнашните Ви съдружници са заети със личните си работи, а нови помощници на хоризоната за в този момент не се виждат. Ще се наложи да помислите и да извършите разбор на своите предходни неточности, с цел да не ги повторите още веднъж. В случая уменитео да се учите от личния си опит, се оказва доста значимо. Близките хора Ви поддържат, само че съгласно Вас забележките им в този момент звучат иронично. Дори и да е по този начин, не отвръщайте със същото! Днес трябв а да деянията деликатност и тактичност.
 

Риби

Вашите връзки може да бъдат наречени с тъжната дума „ общуване ”. Вие се търпите един-друг и с тъга се сдържате, да не кажете на своята половинка всички глупости, които мислите за нея. Това ще бъде изключително очевидно през днешния ден. Този интервал скоро ще свърши и би трябвало единствено да потърпите.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР